Diari Més

Successos

Un mort i deu ferits en un atropellament a prop d'una mesquita a Londres

La Policia Metropolitana de Londres, que afirma que es tracta d'un atemptat terrorista, ha detingut un home de 48 anys després dels l'incident

Una furgoneta va atropellar un grup de fidels prop de la mesquita de Finsbury Park, una de les més importants del Regne Unit.

Un mort i vuit ferits en un atropellament a prop d'una mesquita a LondresEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona ha mort i deu han resultat ferides després que una furgoneta atropellés un grup de fidels, la mitjanit d’aquest dilluns, a prop de la mesquita de Finsbury Park, al nord Londres. La Policia Metropolitana de Londres, que ha indicat que es tracta d'un atemptat terrorista, ha detingut després de l’incident un home de 48 anys, la identitat del qual no ha estat facilitada, després de ser retingut per la multitud. La font també ha indicat que en la investigació de l’atac participa la unitat antiterrorista de la Policia.

Segons la Policia, la víctima mortal ha mort al lloc de l’incident i vuit dels ferits han estat traslladats a tres hospitals de la capital britànica, mentre que unes altres dos persones han estat ateses in situ amb ferides lleus. Dos dels hospitalitzats es troben en «estat crític».

Theresa May ha qualificat de «terrible» l’incident ocorregut a prop de la mesquita de Finsbury Park, una de les més importants del Regne Unit, i ha expressat la seva solidaritat amb les víctimes i les seves famílies. Segons ha informat la residència oficial de Downing Street, la cap del Govern presidirà avui una reunió del Comitè d’Emergència, integrat pels principals ministres i representants de les forces de l’ordre, per abordar aquest atac.

L'atemptat d'aquest dilluns es tractaria el quart a la ciutat britànica en tot just tres mesos, després del de març davant del Parlament britànic, el del maig passat a l’estadi Manchester Arena i el recent al Pont de Londres.

tracking