Diari Més

Successos

Almenys 22 morts i 50 ferits per un atemptat en un concert d'Ariana Grande a Manchester

La Policia ha confirmat que hi ha nens entre les víctimes de l'atemptat suicida

Almenys 22 persones han mort a causa de l'atemptat suicida.

Almenys 22 morts i 50 ferits per un atemptat en un concert d'Ariana Grande a ManchesterEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys 22 persones, entre ells diversos nens, han mort i 59 han resultat ferides en un atemptat suïcida a l’estadi Manchester Arena, al nord d’Anglaterra, segons ha informat la policia britànica. A més l’autor de l’atac va morir en el lloc en fer detonar un artefacte de fabricació casolana, segons han precisat les forces de l’ordre de Manchester.

L’incident, es va produir quan acabava un concert de la cantant nord-americana Ariana Grande. Els serveis d’emergència juntament amb nombroses ambulàncies es van desplaçat als voltants de l’estadi, on es concentraven unes 20.000 persones per escoltar l’artista nord-americana.

Els serveis de trens han estat suspesos a l’estació Victòria a Manchester, que és al costat de l’estadi, i totes les línies han estat tallades després del succés.

Els testimonis que assistien al concert d'Ariana Grande van descriure als mitjans locals escenes de pànic després de fer detonar una «enorme explosió».

«Tothom estava cridant i corrent, el terra estava atapeït d’abrics i telèfons mòbils. La gent simplement ho llançava tot», va relatar a la BBC Robert Tempkin, de 22 anys.

tracking