Diari Més

POLÍTICA

Sánchez diu que caldrà una dècada de polítiques progressistes per contrarestar les retallades del PP

El president espanyol exigeix a la patronal que s'assegui amb els sindicats per repartir els guanys

El president

Sánchez diu que caldrà una dècada de polítiques progressistes per contrarestar les retallades del PPPSOE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, creu que caldrà una dècada de «polítiques progressistes» per revertir les polítiques «neoliberals i de retallades» del govern de Mariano Rajoy. Durant la clausura de la Convenció Municipal del PSOE a Andalusia que es va fer ahir a Huelva, el líder socialista va recordar que la classe mitjana treballadora, tot i que ha guanyat un 10% en salaris reals, ha perdut poder adquisitiu amb l'increment d'un 17% dels preus en els darrers anys. Davant d'això, va exigir a la patronal que s'assegui amb els sindicats per tal que en la negociació col·lectiva dels beneficis es reparteixin amb «justícia». «Per aquesta raó és tan important apujar l'SMI o és rellevant revaloritzar les pensions», va explicar.

El secretari general del PSOE va afirmar que «avui, demà i sempre» defensaran la revalorització de les pensions com a «millor forma de garantir una jubilació digna». «El que penses és el que ésimportant» i «no importa el soroll, la crispació, la desqualificació o els insults» dels que «no tenen cap altra cosa per oferir als ciutadans i no poden mostrar-ho perquè no connecten amb les demandes de la majoria social», va reblar.

«Mentre sigui president del govern no oblidaré aquella dècada nefasta de la crisi financera i la resposta neoliberal», va assegurar. «El pròxim 28 de maig l'elecció és senzilla: o s'aposta per governs que defensen el que pensa la majoria o s'aposta per aquells que defensen els privilegis d'una minoria», va concloure.

tracking