Diari Més

Successos

L'Audiència Nacional confirma com a terrorisme l'atac mortal a Algesires

La víctima era sagristà de l'església de Nostra Senyora de La Palma i hi ha hagut un ferit greu en un segon temple

Una persona jeu sota una manta tèrmica la Plaça Alta d'Algesires.

Investiguen com a possible terrorisme l'assalt d'AlgesiresEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència Nacional ha confirmat com a terrorisme l'atac mortal amb arma blanca d'aquest dimecres a Algesires, a Cadis, que ha acabat amb un mort, un ferit greu i el presumpte atacant detingut. Poc abans, la Fiscalia de l'Audiència Nacional ja confirmava que investiga l'atac com a terrorisme. La víctima mortal era sagristà de l'església de Nostra Senyora de La Palma, i segons el Ministeri de l'Interior, l'atacant l'ha abordat al carrer. A banda hi ha hagut una altra persona ferida greu, en un segon atac a dins l'església Sant Isidre. Els fets han tingut lloc poc abans de les vuit del vespre i segons ha informat el Ministeri de l'Interior, el presumpte atacant ha estat detingut. L'home es troba sota custòdia de la Policia Nacional. Segons el relat d'Interior, passades les set de la tarda un home ha entrat a l'església de Sant Isidre d'Algesires on, armat amb un matxet, ha atacat el capellà, que ha quedat greument ferit.

Després ha accedit a l'església de Nostra Senyora de La Palma on, després de causar diverses destrosses, ha atacat el capellà. Aquest ha aconseguit sortir de l'església, però l'atacant l'ha atrapat a l'exterior i li ha causat ferides mortals.

Instants després ha estat neutralitzat i detingut, i ara es troba en dependències de la Policia Nacional, informa la mateixa font.

Un dels primers a reaccionar a la notícia ha estat el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, que ha mostrat la consternació i el condol del seu partit pels atacs a través d'una piulada a Twitter.

tracking