Diari Més

Rota: Detenen un home per disparar amb una escopeta en una discoteca

El presumpte autor dels trets hauria mantingut una discussió prèvia amb un altre home dins del local

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Rota: Detenen un home per disparar amb una escopeta en una discotecaCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha estat detingut aquest dissabte de matinada per disparar presumptament amb una escopeta al costat d'una discoteca en la zona dePortalejode la localitat de Rota (Cadis), i la Policia Nacional manté oberta una recerca per a esclarir els fets.

El detingut, un home de 22 anys, té antecedents previs per temptativa d'homicidi i tràfic de drogues, segons han detallat a Efe fonts de la Policia Nacional. Segons les fonts policials, el presumpte autor dels trets hauria mantingut una discussió prèvia amb un altre home dins de la discoteca i, després d'abandonar l'establiment, va tornar amb una escopeta amb la intenció d'accedir a ella i va anar llavors quan va disparar l'arma en la zona del túnel de l'establiment.

El soroll dels trets va provocar que els qui estaven fora de la discoteca es refugiessin en el seu interior i, malgrat els fets, no es van produir ferits. L'home va ser identificat pels agents de la Policia Nacional i detingut poc després en els voltants del lloc dels fets sobre les cinc de la matinada.

tracking