Diari Més

Albacete: Un jove agredeix la seva àvia de 63 anys amb un objecte punxant

La dona es troba ingressada a l'hospital d'aquesta ciutat estable, però amb els pulmons danyats

La Policia Nacional va haver de forçar la porta del domicili per a accedir al seu interior.

Albacete: Un jove agredeix a la seva àvia de 63 anys amb un objecte punxantCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 63 anys ha estat ferida amb un objecte punxant pel seu net, amb qui resideix a Albacete, i es troba ingressada a l'hospital d'aquesta ciutat amb els pulmons danyats, mentre que el net, que és major d'edat, ha estat derivat a la Unitat de Salut Mental de l'Hospital del Perpetuo Socorro de Albacete.

Segons ha explicat a Efe el subdelegat del Govern a la província d'Albacete, Miguel Juan Espinosa, la Policia Nacional va rebre l'avís d'una agressió amb un objecte punxant sobre les 22.00 hores d'aquest divendres en un habitatge del carrer Major d'Albacete. Al lloc es van desplaçar diverses unitats que van haver de forçar la porta del domicili per a accedir al seu interior.

Una vegada dins, els agents van trobar a una dona, de 63 anys, asseguda en la cuina i amb ferides provocades per un objecte punxant en el tòrax, per la qual cosa va ser traslladada de manera urgent a l'Hospital General d'Albacete, on roman estable, però «amb els dos pulmons molt danyats».

Espinosa ha indicat que «és la segona vegada» que el net, la mare del qual es troba residint a l'estranger, agredeix a la seva àvia, si bé no consten denúncies prèvies ni ordres d'allunyament. Ha subratllat que la Unitat d'Atenció a Família i Dona (UFAM)de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació, encara que no es tracta d'un cas de violència masclista, sinó de violència intrafamiliar.

tracking