Diari Més

Darias fa una crida a actuar amb «màxima prevenció» durant el pont de la Puríssima «per mantenir la covid a ratlla»

La ministra de Sanitat demana que la ciutadania usi la mascareta i respecti les distàncies socials

La ministra de Sanitat, Carolina Darias.

Darias anuncia que Espanya rebrà 5,5 milions de dosis de la vacuna de Johnson & Johnson entre els mesos d'abril i junyMoncloa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha fet una crida a actuar amb «màxima prevenció»durant el pont de la Puríssima «per mantenir la covid a ratlla». En roda de premsa aquest divendres després del Consell de Ministres, Darias ha demanat a la ciutadania que tingui «cultura de la cura»coincidint amb l'increment de mobilitat i d'interacció social per la festivitat. La titular de Sanitat ha aconsellat l'ús de mascareta en interiors i en exteriors quan hi hagi aglomeració i el respecte de les distàncies socials. També ha instat a «assistir a les campanyes de vacunació»per «continuar protegint-se contra el virus»i ha subratllat que la dosi de reforç té «efectivitat». «Són mesures que estan al nostre abast i sabem que funcionen», ha dit.

«Sigui quina sigui la variant, la mascareta ens protegeix», ha remarcat Darias, que ha insistit que sempre cal actuar amb «prevenció». La ministra de Sanitat ha apuntat que la situació en relació amb l'any passat és molt diferent per «l'altíssima»taxa de vacunació que hi ha a l'Estat espanyol, que ha reduït les hospitalitzacions i morts per coronavirus. «La vacunació està marcant la gran diferència», ha afirmat.

Sobre la variant òmicron, Darias ha destacat que fins ara les persones que l'han contret tenen simptomatologia lleu, però ha dit que encara cal valorar-ho amb prudència.

tracking