Diari Més

Atzar

Els venedors de loteria reclamen un augment de les comissions, que fa 17 anys que estan congelades

El dia 22 de setembre s'ha preparat una gran manifestació a Madrid

Loteria de Nadal.

S'enfronta a dos anys de presó per estafar 100 dècims de loteria de NadalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Responsables d'administracions de Loteria de tota Espanya han convocat per al 22 de setembre la primera manifestació del sector de Loteries, que se celebrarà a Madrid per a demanar que augmentin les comissions que perceben pel seu treball.

Aquesta mobilització, impulsada des de Sevilla pel col·lectiu Els dimecres al sol, vol fer visible «l'important malestar» del gremi amb Loteries i Apostes de l'Estat, segons fonts del col·lectiu organitzador.

Tots els dimecres es concentren de 12.00 a 13.00 hores davant de la Delegació central d'Hisenda a Sevilla per a denunciar «la precària situació econòmica en la qual es troben molts d'aquests negocis».

Aquesta iniciativa «va calar profund en la resta d'Espanya», de manera que es va començar a forjar una gran manifestació per al dia 22 de setembre a Madrid, en la qual estaran units establiments integrals i mixtos de tota Espanya per a aconseguir la revisió de les comissions, que porten 17 anys congelades.

Es tracta de la primera manifestació en la història que reuneix a tot el col·lectiu i que compta amb el suport de diverses associacions del sector, amb la premissa que el grup «no està subjecte a sigles polítiques ni forma part de cap de les associacions del sector, encara que aquest obert a rebre suports de qualsevol», han explicat des del col·lectiu.

tracking