Diari Més

Alimentació

Consum alerta de la presència de sulfits no declarats en un lot de canyella en pols

Recomanen a aquells consumidors al·lèrgics als sulfits que s'abstinguin de consumir-lo

Imatge del producte de canyella en pols afectat.

Consum alerta de la presència de sulfits no declarats en un lot de canyella en polsFacua

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència Espanyola de Sanitat Alimentària i Nutrició (Aesan), dependent del Ministeri de Consum, ha alertat de la presència de sulfits no declarats en l'etiquetatge de canyella en pols de la marca TRS Asia's Fines Food.

En concret, es troba afectat el lot 2020210 de Canyella en pols / Cinnamon Powder, amb data de consum preferent de 30 de juliol de 2023 i en envàs de plàstic de 100 grams. El producte ha estat distribuït, almenys, a Catalunya, Madrid i Comunitat Valenciana.

La Aesan ha tingut coneixement d'aquesta alerta mitjançant una notificació de les autoritats sanitàries de Bèlgica a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària europea (Rasff), i ha donat trasllat de la mateixa a totes les comunitats autònomes mitjançant el Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (Sciri).

Com a mesura de precaució, la Aesan recomana a aquells consumidors al·lèrgics als sulfits que poguessin tenir el producte en les seves llars que s'abstinguin de consumir-lo. En qualsevol cas, l'Agència recorda que el consum d'aquest producte no implica cap risc per a la resta de consumidors.

tracking