Diari Més

Espanya amplia les restriccions de vols i viatges en vaixell al Regne Unit 14 dies més

La decisió es produeix davant la incertesa de la nova variant del coronavirus

Imatge d'un avió d'Air France.

Troben el cadàver d'un nen de 10 anys al tren d'aterratge d'un avióPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha prorrogat fins al 19 de gener les restriccions d'entrada a Espanya de vols i vaixells que procedeixen del Regne Unit amb passatgers no residents ni nacionals davant la «incertesa de l'abast sobre la nova variant» del coronavirus i en «sintonia amb la posició mantinguda per la major part dels països de la Unió Europea».

El Boletín Oficial del Estado (BOE) d'avui recull aquesta mesura, adoptada per un acord del Consell de Ministres del 22 de desembre, després de l'alarma que va generar a la UE la troballa d'una nova variant del SARS-CoV-2 i que ha provocat que la majoria de països hagin adoptat restriccions.

La primera restricció es va acordar en el Consell de Ministres del 22 de desembre i finalitza el 5 de gener, per la qual cosa el Govern va decidir, després de l'última reunió de l'any del consell, prorrogar-la en 14 dies més.

Es va fer a proposta dels ministeris de Sanitat i Transports i es va decidir adoptar un nou acord pel qual s'estableixen novament «mesures excepcionals» per a limitar la propagació i el contagi de la covid-19.

D'aquesta manera, el Govern considera oportú prorrogar les restriccions a catorze dies naturals més, és a dir fins a les 18.00 hores del 19 de gener de 2021, i en línia amb l'ampliació de restriccions adoptades per gran part dels països membres.

tracking