Diari Més

Policial

Més de 5.000 multes a les carreteres per incomplir el confinament per Setmana Santa

El dia amb més denúncies va ser dimecres, amb 1.444, i la jornada amb menys la d'ahir, diumenge, amb 797

Un dels controls que està realitzant la Guàrdia Civil.

La DGT explica que hi ha embussos pels controls, no per viatges vacacionalsDGT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha controlat durant cinc dies de Setmana Santa, del dimecres al diumenge, al voltant de 376.000 vehicles i ha sancionat a 5.685 persones per incomplir les restriccions de mobilitat imposades per l'estat d'alarma en pretendre viatjar a altres residències i burlar el confinament.

El general de la Guàrdia Civil José Manuel Santiago ha donat compte durant la compareixença diària dels responsables del comitè de seguiment del coronavirus del dispositiu especial posat en marxa per a evitar els desplaçaments a segones residències durant Setmana Santa.

Santiago ha assenyalat que des del dimecres dia 8 fins ahir diumenge dia 13 els agents de circulació de la Guàrdia Civil han realitzat 33.500 controls en les carreteres en els quals han estat identificats més de 400.000 persones.

Per aquests controls -un cada cinc minuts i també en horari nocturn- han passat 376.000 vehicles.

I han estat sancionats 5.685 per incomplir les restriccions i no comptar amb una autorització que permetés aquest desplaçament.

El general de la Guàrdia Civil ha detallat que el dia ambmésdenúncies va ser dimecres passat, amb 1.444, i la jornada amb menys sancions va ser la d'ahir diumenge, amb 797.

tracking