Diari Més

Suspenen les obres a edificis habitats per evitar contagis de coronavirus

Queden excloses les obres on no hi hagi interferència amb persones, reparacions urgents o tasques de vigilància

Imatge del carrer Juan Sebastian El Cano en obres.

L'Ajuntament de Cambrils inicia les obres de reparació del paviment dels carrers Juan Sebastian El Cano i Miquel PlanàsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern espanyol ha decidit suspendre les obres a edificis existents «on hi hagi persones no relacionades amb l'activitat d'execució de l'obra» o hi pugui haver interferència d'algun tipus per «necessitats de circulació o a causa de residència o feina».

En una ordre publicada al BOE aquest diumenge, l'executiu ha apuntat que aquesta mesura és necessària per evitar que treballadors hagin de compartir espais comuns amb residents o altres usuaris, cosa que implicaria un increment del risc de contagi de coronavirus.

Aquesta ordre, però, fixa algunes excepcions, com totes les obres on, per sectorització de l'immoble, no hi hagi cap interferència. També s'exclouen les reparacions urgents d'instal·lacions i avaries i les tasques de vigilància.

Aquesta ordre ha entrat en vigor des de la seva publicació al BOE aquest diumenge al vespre i serà vigent mentre duri l'estat d'alarma i les possibles pròrrogues o bé mentre existeixin circumstàncies de salut pública que justifiquin una nova ordre.
tracking