Diari Més

La DGT explica que hi ha embussos pels controls, no per viatges vacacionals

La Guàrdia Civil ha establert 150 controls fixes en les diferents carreteres

Membres de la policía municipal de Madrid realitzen un control de tràfic aquest dimecres.

La DGT explica que hi ha embussos pels controls, no per viatges vacacionalsEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Direcció General de Trànsit (DGT) nega que hi hagi embussos pel desplaçament de vehicles no essencials i assegura que les retencions són fruit dels nous controls que han implementat amb motiu de la Setmana Santa.

«La gent no està anant-se a segones residències, només que els pocs que es mouen han de passar pel control i a molts els ha enxampat de retorn a casa», han assegurat des de Trànsit.

La Guàrdia Civil ha establert en les carreteres 150 controls fixos tant de dia com de nit per a evitar desplaçaments no permesos aquesta Setmana Santa, als quals se sumaran la vigilància mòbil i la que disposin la resta de cossos policials.

Aquest increment de controls està provocant que hi hagi algunes retencions en les zones on s'han establert, ja que es produeix un estrenyiment de carrils.

Segons ha informat laDGT, hi ha diversescarreteres direcciósortida de Madrid que estan sofrint retencions, com l'A3, amb mig quilòmetre d'embús; l'A5, amb un quilòmetre; o l'A6, amb dos quilòmetres.

Així mateix, també s'han vist afectades pels controls l'A2, amb 800 metres de cotxes parats.

Des de Trànsit tornen a apel·lar a la responsabilitat ciutadana i al fet que tots ens quedem a casa, perquè quants menys desplaçaments es produeixen, abans podrem acabar amb la pandèmia, ressalta.

Un dels controls que està realitzant la Guàrdia Civil.

La DGT explica que hi ha embussos pels controls, no per viatges vacacionalsDGT

tracking