Diari Més

Felip VI comenta la crisi amb els presidents del Senat, TC i Suprem

El monarca també s'ha reunit amb la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme per analitzar les conseqüències de la pandèmia

El rei realitzant la trucada amb responsables operatius de la Creu Roja.

Felip VI comenta la crisi amb els presidents del Senat, TC i SupremEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Felip VI ha conversat aquest dilluns amb la presidenta del Senat, PilarLlop, el del Tribunal Constitucional, Juan José González Rivas, i el del Consell General del Poder Judicial, CarlosLesmes, per a intercanviar impressions sobre l'impacte de la crisi delcoronavirus, segons fonts de la Casa Reial.

Aquests contactes telefònics mantinguts des del Palau de la Zarzuela s'emmarquen en la ronda de converses que el rei està mantenint des de fa dies amb membres del Govern i d'altres institucions i amb representants de col·lectius socials per a interessar-se per com està afectant la crisi als diferents àmbits de la societat.

Don Felipe va parlar amb la presidenta del Congrés, MeritxellBatet, el passat 21 de març i avui ho ha fet ambLlopper a conèixer l'activitat de la Cambra Alta, on està previst que se celebri una reunió de la Comissió General de Comunitats Autònomes, encara sense data.

També ha contactat amb González Rivas i ambLesmesper a saber de quina manera ha afectat l'activitat judicial la crisi delcoronavirusi l'estat d'alerta decretat pel Govern.

Abans d'aquestes crides, el monarca s'ha reunit en Sarsuela amb la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, per a analitzar les conseqüències de la pandèmia en les àrees de la seva competència.

Al matí, els reis han mantingut una videoconferència amb responsables del sector hoteler i d'allotjaments turístics, els qui els han traslladat la seva preocupació per l'ensulsiada del turisme en els pròxims mesos per la crisi delcoronavirussi no es prenen mesures urgents.

tracking