Diari Més

Detingut a Gijón per agredir als policies quan passejava al gos sense lligar

Un dels agents ha rebut un cop de puny al casc i han procedit a detenir-lo per un delicte de desobediència i resistència greu

L'home es trobava al Parc del Tren de la Llibertat.

Detingut a Gijón per agredir als policies quan passejava al gos sense lligarGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Gijón ha detingut aquest dilluns a un home de48anys per insultar i agredir als agents que li han demanat la documentació i la del seu gos al qual estava passejant sense lligar i sense morrió malgrat que semblava ser d'una raça potencialment perillosa.

Els fets han succeït a les 12.20 hores quan dos agents amb moto s'han acostat a un home que es trobava per la zona del Parc del Tren de la Llibertat, conegut com ElSolarón, amb un gos que semblava potencialment perillós, ha informat l'Ajuntament.

En estar solt i sense morrió li han demanat la seva documentació i la de l'animal, però l'home, J.R.L.D., natural de Cuba i veí de Gijón, ha respost cridant-los, insultant-los i dient-los que això era una dictadura.

Quan intentava que el detingut es tranquil·litzés, un dels agents ha rebut un cop de puny en el casc, per la qual cosa l'home ha estat detingut acusat d'un delicte de desobediència i resistència greu.

L'arrestat ha estat traslladat a un centre de salut per a valoració mèdica, però s'ha negat a col·laborar i a ser atès i tant durant el trasllat a l'ambulatori com a la comissaria de la Policia Nacional ha mostrat una actitud hostil i ha llançattota menad'insults.

L'home s'ha negat a identificar-se en tot moment però la policia ha aconseguit localitzar el seu DNI a l'interior de la cartera.

Per part seva, la Policia Local d'Avilés ha interposat 26 denúncies en les últimes 24 hores per incompliments de la regulació especial que estableix l'estat d'alarma decretat pel Govern per a frenar la propagació delcoronavirus.

Les persones denunciades s'exposen a multes que vandes dels 600 als 30.000 euros, encaraqueles interposades a Avilés recullen la quantia més baixa.

Entre les 15 hores d'ahir, diumenge, i la mateixa hora d'aquest dilluns, els agents de la Policia Local han identificat a 161 persones i controlat la destinació de 251 vehicles, segons el balanç diari que ofereix l'Ajuntament d'Avilés.

tracking