Diari Més

Sánchez avisa que l'estat d'alarma continuarà després del 25 d'abril

Tot i això, el president espera recuperar alguns espais de la relació social

Pedro Sánchez

Sánchez avisa que l'estat d'alarma continuarà després del 25 d'abrilEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha afirmat aquest dissabte que preveu prorrogar l'estat d'alarma més enllà del 25 d'abril -el termini anunciat avui-, però ha dit que no serà igual que ara, sinó que espera que es pugui recuperar «alguna cosa» de vida personal, econòmica i social.

«Em sotmeto a aquests quinze dies més de pròrroga, però ja anuncio que vindran més dies. Però insisteixo: no els mateixos, seran diferents, començarem a recórrer aquest passadís, a fer aquesta transició i a recuperar una mica de la nostra vida no solament personal sinó també econòmica i social», ha anunciat Pedro Sánchez.

En la roda de premsa en la qual ha anunciat que sol·licitarà al Congrés una nova pròrroga de l'estat d'alarma fins a les dotze de la nit del dissabte 25 d'abril, el president ha avançat que un equip d'epidemiòlegs i científics està preparant ja el pla que aplicar per a la «desescalada», quan baixi la corba de contagis.

I ha anunciat que la previsió és que l'estat d'alarma s'hagi de prorrogar més, perquè després del 25 d'abril -ha dit- «malauradament» no haurà acabat tot.

No obstant això, sí que espera el president que es puguin començar a recuperar «alguns espais de relació social».

A més, ha justificat que sol·liciti la pròrroga per 15 dies en lloc de per més temps perquè, en la seva opinió, és «molt important rendir comptes al Congrés dels Diputats».

tracking