Diari Més

Irene Montero torna a donar positiu

No presenta símptomes però ha d'estar en quarantena

Irene Montero

Irene Montero torna a donar positiuEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, ha tornat a donar positiu en la prova de la Covid-19 pel que haurà de seguir de quarantena «almenys» una setmana més, segons va informar aquest dissabte el propi Ministeri d'Igualtat en un comunicat.

Aquesta notícia es produeix l'endemà passat que a la ministra hagués conclòs el període inicial de quarantena després d'haver donat positiu per primera vegada el passat 12 de març.

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, es troba «bé» i ha passat els símptomes «de manera lleu» encara que una vegada repetides les proves després de la quarantena que ha mantingut ha donat positiu pel que almenys hauré de continuar una setmana més amb les mesures de confinament».

En declaracions a Tele5 Montero ha assenyalat que «estaré una setmana com a mínim fins que doni negatiu i estigui segura que no podré contagiar a ningú. Sóc asimptomàtica, però portadora del virus».

La ministra d'Igualtat ha fet una crida a la importància de complir amb les mesures en vigor sobre confinament i prevenció.
tracking