Diari Més

Premis

CaixaBank convoca la 2a edició del premi Hotels & Tourism

Les candidatures a aquest guardó, que reconeix la innovació i sostenibilitat de les empreses turístiques, es poden presentar fins el 30 de novembre

Hotel Only You Atocha, premi CaixaBank Hotels&Tourism al Millor establiment hoteler 2018.

CaixaBank convoca la 2a edició del premi Hotels & TourismCaixaBank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entitat financera CaixaBank llança la segona edició del premi Hotels & Tourism, el qual reconeix la innovació, sostenibilitat i responsabilitat corporativa de les empreses turístiquesa tot l’Estat. El termini per presentar candidatures per a aquest guardó està obert fins el proper 30 de novembre.

El premi CaixaBank Hotels & Tourism es divideix en tres categories: Premi a la Transformació Digital, que valorarà el procés de digitalització de l'empresa i l'aplicació innovadora de la tecnologia al negoci o establiment; Premi a la Responsabilitat Corporativa (RC), que reconeixerà la sostenibilitat, el respecte mediambiental i la sensibilitat social del projecte, empresa o grup; i el Premi al Millor Reposicionament o Reforma, que premiarà l'originalitat del projecte de reposicionament o reforma, el seu disseny innovador i l'impacte a la destinació. Com a novetat, en aquesta última s'estableixen dues subcategories: establiments de 50 habitacions o menys i establiments de més de 50 habitacions.

El premi es desenvoluparà en dues fases, una regional i una altra nacional. En la primera fase, el jurat seleccionarà un guanyador per a cada categoria en cadascuna de les diferents direccions territorials de l'entitat. En la fase final, de totes les empreses seleccionades es triaran dos projectes, un guanyador i un finalista, per a cada categoria. Aquests es donaran a conèixer el gener de 2020 en el marc de la propera edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR).

El jurat dels premis està compost per professionals de CaixaBank especialistes en el sector turístic i en RC, i d'institucions rellevants del sector com són la Fundació Bancària “la Caixa”, la Confederació Espanyola d'Hotelers i Allotjaments Turístics (CEHAT), l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE) i la Federació Hotelera de Mallorca.

En la primera edició dels premis, celebrada el darrer any, l'Hotel Only You Atocha i l'Hotel Aire de Bardenas van ser els guanyadors a nivell nacional dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank en les categories de Millor establiment hoteler i Millor Projecte d'Innovació turística, respectivament. Per part seva, en la categoria Responsabilitat Social Corporativa es va produir un triple empat, resultant vencedors el Grup ML Hotels, Guitart Hotels i Meliá Hotels International.

tracking