Diari Més

Política

Arrimadas acusa Sánchez i Iglesias de «barallar-se per la cadira»

La líder de Ciutadans insisteix que «no blanquejaran» els socialistes i els retreu que «tothom sabia que arribarien a un acord»

Pla mitjà de la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, intervenint durant l'acte central de campanya a Tarragona, el 17 de maig del 2019

altaveu, municipals, independentisme, ajuntament, Inés Arrimadas, Cs, Tarragona, separatismeACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha acusat el candidat a la presidència, Pedro Sánchez, i al líder de Podem, Pablo Iglesias, de «barallar-se per la cadira» i fer «teatre» en relació a les discussions sobre la investidura i la confirmació d'un govern conjunt.

En el marc del Campus Jove d'Estiu del partit a Santander, Arrimadas ha titllat la situació de «culebrón de la cadira de l'estiu» i ha avisat que «ja no enganyen a ningú» perquè, segons considera, «tothom» sabia que es pactaria.

«El sanchisme farà el que sap fer millor, pactar amb populistes de Podem i amb els nacionalistes», ha assegurat, tot insistint que Ciutadans «no ho blanquejarà». A més, la líder de la formació ha assegurat que la discussió és «un acord sobre la cadira» perquè «en les mesures ja estaven d'acord».

tracking