Diari Més

Política

Inés Arrimadas serà la portaveu de Ciutadans al Congrés

El partit crea un comitè per negociar ajuntaments i autonomies que tindrà la seva primera reunió demà

Pla mitjà de la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, intervenint durant l'acte central de campanya a Tarragona, el 17 de maig del 2019

altaveu, municipals, independentisme, ajuntament, Inés Arrimadas, Cs, Tarragona, separatismeACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portaveu del comitè executiu de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha anunciat que serà la portaveu de Ciutadans al Congrés durant la roda de premsa per valorar els resultats del 26 de maig. Els portaveus adjunts seran Toni Roldán, Joan Mesquida, Melisa Rodríguez i Fernando de Páramo i el secretari Miguel Gutiérrez. Al senat la portaveu seguirà essent Lorena Roldán, i els adjunts Fran Carrillo, Ruth Goñi i Ramon Marcos de secretari. «Liderarem l'oposició al govern de Pedro Sánchez, que vol governar amb Podem i els independentistes», ha afirmat Arrimadas. No ha volgut pronunciar-se sobre possibles pactes en ajuntaments o comunitats autònomes perquè ha explicat que els pactes de governabilitat els negociarà un comitè específic que tindrà la primera reunió aquest dimarts.

Arrimadas ha defensat que Ciutadans creix comparant els resultats amb les anteriors municipals, autonòmiques i europees i ha dit que hi ha qui no reconeix el seu creixement perquè «han comprat el marc mental dels nacionalistes». Ha explicat que a Catalunya han passat de 176 a 238 regidors. «Ciutadans creix, és l'únic partit que cada vegada que s'obren les urnes creix», ha defensat.

Pel que fa als resultats de l'Ajuntament de Barcelona, Arrimadas ha dit que la victòria d'ERC a Barcelona «no és bona notícia pels constitucionalistes ni pel conjunt d'Espanya». Ha exposat que el PSOE «venia la moto que si cedies baixaven a les urnes i no és veritat». «Ens dona la raó als que pensem que cedir davant els nacionalistes, prometre indults, dir que els que crispen son els constitucionalistes no és bona estratègia», ha indicat.

tracking