Diari Més

El PP recorre davant la Junta Electoral Central el sorteig per repartir torns al debat de RTVE

Els populars consideren que en una televisió pública ha de primar la representació parlamentària

Pla mitjà lateral del president del PP, Pablo Casado, alçant el puny mentre intervé des d'un faristol en un míting de partit a Tarragona, el 17 d'abril del 2019

Pablo Casado, president, PPRoger Segura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Popular ha recorregut davant la Junta Electoral Central (JEC) el sorteig per repartir torns al debat entre els quatre candidats dels partits majoritaris per a les eleccions del 28-A que tindrà lloc aquesta nit a RTVE, segons han confirmat fonts dels conservadors.

Aquest sorteig, que es va fer dissabte a Prado del Rey, va estipular que el debat l'obria Ciutadans i que el tancava el PSOE. Per bé que ni el dissabte ni el diumenge hi va haver queixes de cap dels quatre partits per cap de les qüestions sortejades -que inclouen, fins i tot, l'hora en què cada candidat arriba a la seu de la televisió pública- avui el PP s'ha queixat davant la JEC.

«Considerem que a la televisió pública no hi ha d'haver sorteig per al repartiment de temps, sinó que ha d'anar en funció de la representació parlamentària com ha passat en la resta de debats», afirmen les mateixes fonts.

tracking