Diari Més

Política

Martínez-Maíllo: «Si triomfa la moció de censura de Pedro Sánchez, Espanya serà ostatge dels independentistes»

El coordinador general del PP ataca amb duresa el líder del PSOE: «Passarà a la història com el Judes de la política espanyola»

El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo.

Martínez-Maíllo: «Si triomfa la moció de censura de Pedro Sánchez, Espanya serà ostatge dels independentistes»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maíllo, ha carregat amb força aquest dissabte contra la moció de censura impulsada pel líder del PSOE, Pedro Sánchez, i s'ha centrat en la seva recerca de suports entre Podem, ERC, PDeCAT i Bildu.

«Pedro Sánchez vol arribar a la Moncloa de la mà dels que volen trencar Espanya i de qui son els hereus del terrorisme», ha etzibat Martínez-Maíllo durant la seva intervenció a la Junta Directiva Provincial del PP de Zamora.

«Algú pensa que els independentistes donaran suport al PSOE sense demanar res a canvi?», s'ha preguntat en veu alta el coordinador general del PP, que ha ironitzat amb la possibilitat d'un Sánchez anant a «mendicar» el suport a Puigdemont a Berlín.

«Si triomfa la moció de censura, Espanya serà ostatge dels independentistes», ha recalcat Martínez-Maíllo, que ha fet un pas més i ha qualificat de «traïdor» Pedro Sánchez per voler pactar amb ERC i PDeCAT per tirar endavant la moció. «Passarà a la història com el Judes de la política espanyola», ha sentenciat el coordinador general del PP.

tracking