Diari Més

Empreses

Repsol incrementa el seu benefici net un 41%

Repsol va obtenir un benefici net d'1.583 milions d'euros en els primers nou mesos de 2017, un 41% més que l'assolit en el mateix període de l'any anterior

Imatge aèria del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Repsol millora les instal·lacions de Tarragona per produir plàstics sanitarisACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa Repsol va obtenir un benefici net d'1.583 milions d'euros en els primers nou mesos de 2017, un 41% més que l'assolit en el mateix període de l'any anterior. D'aquesta manera el benefici que va assolir la companyia es va incrementar un 39%, fins als 1.702 milions d'euros, i elEBITDAva créixer un 32%, situant-se en 4.715 milions.

Respecte a l'àrea deUpstream(Exploració i Producció) va augmentar significativament el seu resultat, fins als 487 milions d'euros, en un període en el qual, a més, la companyia va realitzar troballes exploratòries a Estats Units i a Trinidad i Tobago.

EnDownstream(Refí, Química, Màrqueting, Lubrificants,Trading,GLPi Gas &Power)es va aconseguir un resultat d'1.431 milions d'euros, un 8% superior a l'obtingut en el mateix període de 2016.

Repsol es va convertir al maig en la primera empresa del món del seu sector a emetre un bo verd certificat, per finançar més de 300 iniciatives de reducció d'emissions de CO2.

tracking