Diari Més

Telecomunicacions

Movistar cobrarà als seus clients si sobrepassen el consum de dades contractades

El cobrament s'efectuarà a no ser que els clients manifestin la seva voluntat de mantenir les condicions actuals, mitjançant una trucada telefònica

Movistar cobrarà als seus clients si sobrepassen el consum de dades contractades

Movistar cobrarà als seus clients si sobrepassen el consum de dades contractadesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Movistar està informant als seus clients que a partir del 18 de maigels hi cobraràper sobrepassar el consum de dadesmòbils que tenen contractades, a no ser que manifestin la seva voluntat, mitjançant una trucada telefònica, de mantenir les condicions actuals.

D'acord amb el canvien les condicions de contracte que entra en vigor aquest dia, Movistar cobrarà1,5 cèntims d'euro per cada mega addicional que consumeixi un client a la màxima velocitatquan superi el límit de dades en el telèfon mòbil fins a un màxim d'1GB, de manera que el cost màxim suposaria una recàrrega de 15 euros.

L'operadora ofereix, no obstant, als seus clients la possibilitat de mantenir les seves condicions actuals, que impliquen que, quan se supera el límit, el client navegarà a velocitat reduïda sense cost addicional.

Per fer-ho, només cal trucar al 223528 i notificar a l'operadora que es vol fixar l'import a cero euros.

A més, segons el missatge que estan rebent els clients de Movistar, si no estan conformes amb aquest canvi, podran resoldre el seu contracte sense penalització i sense perjudici d'altres compromisos.

tracking