Diari Més

Més de la meitat de municipis costaners de Catalunya tindran platja per a gossos aquest estiu

L'Alt Empordà té onze zones habilitades per a mascotes, mentre que La Selva i el Baix Penedès no en tenen cap

Una platja per a gossos a Catalunya.

Més de la meitat de municipis costaners de Catalunya tindran platja per a gossos aquest estiuACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 37 dels 69 municipis costaners d'arreu de Catalunya tindran una platja per a gossos durant aquest estiu, segons ha pogut corroborar Catalan News, el portal en anglès de l'ACN, després de posar-se en contacte amb totes les poblacions de costa del país.

De les 12 comarques que toquen al mar, deu disposaran de platges que habilitaran zones per a mascotes, mentre que a La Selva i al Baix Penedès cap municipi oferirà aquests serveis. L'Alt Empordà és la comarca amb més platges per a gossos, onze en set poblacions, i el Maresme el que té més municipis. Els pobles i ciutats que no tenen platges per a gossos ho justifiquen per la intenció de mantenir la certificació de bandera blava o a la manca d'espai disponible.

Catalunya té 12 comarques costaneres, però hi ha dues que no tenen cap platja per a gossos, segons les dades recollides pel mitjà en anglès de l'ACN. A La Selva i al Baix Penedès, cap municipi té un espai habilitat per als animals, lluny de les nou poblacions que tenen una àrea per als gossos al Maresme. Més al sud, al Tarragonès, només Roda de Berà té els serveis per a animals.

tracking