Diari Més

SERVEIS

Blanco, sobre el debat de traspàs de Rodalies: «Renfe és l'operador i està per operar»

El president de la companyia insisteix que «l'objectiu a curt termini» ha de ser el contracte programa amb el Govern

El president de Renfe, Raül Blanco, en atenció als mitjans.

Blanco, sobre el debat de traspàs de Rodalies: «Renfe és l'operador i està per operar»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Renfe, Raül Blanco, es desmarca del debat obert en els últims dies sobre les taules de negociació pel traspàs de Rodalies. «Renfe és l'operador i està per operar», ha defensat Blanco. Tanmateix, ha insistit que «l'objectiu a curt termini» ha de ser acordar el contracte programa amb el Govern. «És el que permetrà consolidar els serveis i també ampliar-los», ha subratllat el president de la companyia des de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), on aquest divendres Renfe ha donat per finalitzades les obres de remodelació de l'estació de Rodalies.

Es tracta d'una actuació de gairebé 3 milions d'euros que l'operadora va engegar l'octubre del 2021 amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat dels passatgers.

Les obres han comportat una renovació integral dels ascensors, la construcció d'una nova rampa d'accés al vestíbul de de l'estació, la prolongació del mateix vestíbul, la construcció d'una nova zona d'atenció al passatger, i l'adequació a la normativa PMR (persones amb mobilitat reduïda) dels lavabos. A més, també s'ha pavimentat i configurat les andanes segons la normativa d'accessibilitat, s'ha millorat l'enllumenat del vestíbul i les andanes, i s'han fet millores en els sistemes d'informació.

tracking