Diari Més

Successos

Detenen dos joves per un robatori amb força en una perruqueria de Blanes

Els lladres s'havien emportat 130 euros i una tauleta

La porta de la perruqueria de Blanes trencada d'espès que dos joves que han estat detinguts pels Mossos entressin a robar.

Detenen dos joves per un robatori amb força en una perruqueria de BlanesMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves de 18 i 20 anys per un robatori amb força en una perruqueria de Blanes (Selva). Els fets van passat sobre les tres de la matinada el 18 de març i uns testimonis van avisar a la policia després de veure la persiana de l'establiment pujada i el vidre d'accés trencat. Els lladres ja havien marxat però gràcies a la col·laboració ciutadana la policia va saber la direcció de la fugida. Poc després van trobar dos joves amagats darrera d'uns vehicles i en veure que arribava la policia van fugir llançant objectes pel camí. Finalment, els Mossos d'Esquadra van poder detenir els dos joves.

Un d'ells el van trobar en un carrer proper a l'establiment i el segonva ser detingut més tard a la platja, després d'una llarga persecució a peu. Els policies van recollir una gorra, una tauleta i una ronyonera on hi havia 130 euros en bitllets i monedes. Després, els agents van refer el camí que havien emprés els lladres i van recuperar dos calaixos de la caixa registradora que els joves havien llençat en un carrer.

Els detinguts, amb antecedents, van passar a disposició judicial i han quedat en llibertat a l'espera de judici.

tracking