Diari Més

Política

Salvador Illa dubta de la solidesa del Govern d'ERC

El primer secretari del PSC ha considerat "gairebé temerari" el poc suport parlamentari d'ERC al Govern "en un moment tant complex".

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, davant dels mitjans de comunicació.

Salvador Illa posa en dubte la solidesa del Govern d'ERCCarola López

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha considerat que en un moment «tan complex» és «gairebé temerari» un govern amb tant poc suport parlamentari, en referència als 33 diputats d'ERC.

En una entrevista a 'Crónica Global', Illa creu que un executiu «tan dèbil» no és el més convenient en les actuals circumstàncies i ha reiterat que el PSC no es fia de l'estabilitat del govern presidit per Pere Aragonès. «És la seva responsabilitat que s'hagi trencat la majoria de la investidura d'una manera bastant estrepitosa», ha afegit. Així mateix, Illa ha defensat que en la negociació dels pressupostos han cedit les dues parts.

Finalment ha recordat que ell mateix i el president de la Generalitat han firmat l'acord de pressupostos i ha afirmat que té «confiança» en la firma d'Aragonès. «Jo compliré el que he firmat i fins ara no tinc dubtes que Aragonès farà el mateix. Si els tingués, doncs naturalment els explicaríem i actuaríem en conseqüència», ha avisat.

tracking