Diari Més

Neix Ressons Penedès, impulsat pel festival Cruïlla

La primera edició es celebrarà els dies 28, 29 i 30 d'abril amb un cartell que inclou una quarantena d'artistes

Imatge de l'escenari Estrella Damm, en l'anterior edició del festival Cruïlla.

Neix Ressons Penedès, impulsat pel festival CruïllaJordi Borràs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cruïlla continua estenent els seus horitzons i impulsa ara un nou certamen al Penedès. Es tracta del festival Ressons Penedès, una iniciativa de Cruïlla i McCann coordinada pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès i el suport de setze cellers i sis municipis que celebrarà la primera edició els dies 28, 29 i 30 d'abril.

La iniciativa fusionarà l'enoturisme i la música amb un cartell format per 37 artistes catalans i espanyols que actuaran a una vintena de cellers i espais patrimonials i naturals de l'Alt Penedès. Les actuacions del Ressons Penedès tindran un aforament d'entre 300 i 3.000 persones i el cartell, format per 33 concerts, s'anunciarà divendres que ve.

El nou certamen segueix l'estela del Cruïlla DO Terra Alta, en què el festival sortirà per primera vegada de la demarcació de Barcelona els dies 22 i 23 d'abril. Comptaràamb una oferta musical amb noms com els Amics de les Arts, que presentaran nou treball el dissabte, i M Clan, i Damaris Gelabert i els valencians La Fúmiga, diumenge al migdia. Miqui Puig serà l'encarregat de posar música a la zona 'Village' on es gaudirà dels vins i la gastronomia terraltina.

tracking