Diari Més

Successos

Sant Adrià del Besòs: Un incendi en un local obliga a desallotjar una residència geriàtrica

El SEM ha hagut d'atendre 54 persones, cinc d'elles han estat traslladades a diversos hospitals per inhalació lleu de fum

Les flames de l'incendi d'un local a Sant Adrià del Besòs.

Sant Adrià del Besòs: Un incendi en un local obliga a desallotjar una residència geriàtricaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi en un local de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) ha obligat a evacuar aquest matí 21 ancians de la residència geriàtrica Mossèn Anton i veïns dels blocs propers, mentre cinc persones han estat traslladades a diversos hospitals per inhalació lleu de fum.

Els bombers han rebut abans de les 09.00 hores d'avui l'avís d'un incendi al carrer Sant Joaquim de Sant Adrià de Besòs i el SEM ha hagut d'atendre 54 persones, algunes per inhalació lleu de fum i unes altres que han resultat il·leses. Cinc veïns han estat traslladades a diversos hospitals amb pronòstic lleu i la resta han estat donats d'alta in situ.

Segons han informat Bombers de la Generalitat en el seu compte de Twitter, l'incendi s'ha produït en un local del carrer Sant Joaquim de la localitat i el fum ha afectat a diversos blocs de pisos, per la qual cosa ha estat necessari evacuar a alguns residents i confinar altres plantes. De fet, la residència no està en el bloc incendiat, però els bombers han evacuat als ancians pel fum, encara que aquests ja estan tornant al geriàtric.

Poc abans de les 10.00 hores el foc, en el qual han treballat deu dotacions de bombers, es considerava pràcticament extingit i s'ha començat a ventilar, mentre que els responsables municipals han iniciat els treballs per revisar l'edifici. Segons els bombers, l'incendi podria haver compromès els forjats del bloc, per la qual cosa s'estan revisant uns soterranis que comuniquen locals de diferents portals.

En declaracions al canal 3/24, la directora de la residència Mossèn Anton, Alicia Tarragona, ha explicat que tots els residents estan bé i que, malgrat que «la majoria són persones amb mobilitat reduïda, se'ls ha pogut evacuar amb facilitat».

tracking