Diari Més

Societat

Els sindicats de Ryanair anuncien 12 dies més de vaga del 12 al 28 de juliol

La protesta afectarà tots els aeroports espanyols on hi opera la companyia

Cua per facturar l'equipatge amb Ryanair.

Els sindicats de Ryanair anuncien 12 dies més de vaga del 12 al 28 de juliolCarola López

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els sindicats de Ryanair han convocat dotze jornades més de vaga per als seus tripulants de cabina durant el mes de juliol, després dels 6 dies d'aturs que han dut a terme i que finalitzaven avui.

En un comunicat remès aquest dissabte, els sindicats convocants USO iSitcplaanuncien noves jornades d'aturs que s'allargaran de 12 al 28 de juliol, excepte els caps de setmana del 16 i 17, i del 22 al 24; en els deu aeroports espanyols en els quals opera Ryanair -Madrid, Màlaga, Sevilla, Alacant, València, Barcelona, Girona, Santiago de Compostel·la, Eivissa i Palma-.

En declaracions als mitjans, la secretària general d'USO en Ryanair, LidiaArasanz, ha assegurat que els sindicats «s'han vist obligats» a tornar a convocar noves jornades d'atur després dels sis dies de vaga que han generat fins ara 200 cancel·lacions i gairebé mil retards en tot el país.

Així mateix, ha criticat «la impassibilitat de l'empresa per a no escoltar els seus treballadors i preferir deixar a milers de passatgers en terra abans que asseure's a negociar un conveni sota la legislació espanyola».

Les 12 noves jornades de vaga seran, igual que les anteriors, de 24 hores i estan cridats a secundar-les tots els treballadors de Ryanair a Espanya.

tracking