Diari Més

Mobilitat

Més de 104.000 vehicles han sortit de l'àrea metropolitana fins a les 6 de la tarda, el 25% dels previstos

La xarxa viària catalana presenta una seixantena de quilòmetres de circulació amb congestió a l'AP-7 i l'A-2

Circulació amb retencions a l'AP7 en direcció sud a l'altura de Castellví de Rosanes, sortint de l'antic peatge de Martorell, durant l'operació sortida de Sant Joan.

Més de 104.000 vehicles han sortit de l'àrea metropolitana fins a les 6 de la tarda, el 25% dels previstosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

104.728 vehicles han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona entre les tres i les sis de la tarda d'aquest dijous, en el marc de l'operació sortida pel pont de la Revetlla de Sant Joan, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La xifra representa gairebé el 25% de la total prevista, de 450.000 vehicles fins demà a les tres de la tarda. Segons l'SCT, en comparació amb el dia equivalent del 2016, quan es van donar unes condicions de calendari similars a la d'aquest any, els 104.000 vehicles representen un 15% menys que els que van sortir aleshores. A les sis de la tarda es mantenien congestions de fins a 60 quilòmetres a la xarxa viària catalana, especialment a l'AP-7 i a l'A-2.

La via que presenta més complicacions és l'AP-7, autopista que ha experimentat un augment de circulació del 40% des que ha deixat de ser de pagament. A les sis de la tarda d'aquest dijous registrava 15 quilòmetres de circulació amb congestió a Martorell en sentit sud, 11 a Granollers en sentit nord i 10 a Llinars del Vallès també en sentit nord.

De la seva banda, l'A-2 presentava 21 quilòmetres de congestió a Castellbisbal en sentit est.

També hi havia cues a la B-20 a Montgat, a la B-23 al Papiol o a la B-24 a Vallirana, entre d'altres.

tracking