Diari Més

Televisió

Ricard Ustrell tornarà a les nits de dissabte de TV3

El substitut del 'FAQS' serà un talk show en directe, amb entrevistes i convidats no habituals, públic al plató, una banda musical

El periodista Ricard Ustrell, durant la presentació de la graella de tardor de TV3.

Ricard Ustrell tornarà a les nits de dissabte de TV3CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TV3 treballa en un nou format d'entreteniment per als dissabtes a la nit, a partir de la pròxima temporada de tardor. Un nou programa que substituirà el 'FAQS' i que presentarà Ricard Ustrell, fins ara presentador de 'Planta Baixa' i qui havia presentat anteriorment el 'FAQS', segons han confirmat fonts de la CCMA a l'ACN. El nou programa serà un talk show en directe, amb entrevistes i convidats no habituals, públic al plató, una banda musical i una forta vessant adreçada al consum digital. El nou format ocuparà la franja dels dissabtes a la nit que actualment lidera el programa 'Preguntes freqüents', i ho farà amb «una aposta marcadament omnicanal».

El 'FAQS' téuna quota mitjana del 13.1% aquesta temporada i 788.000 espectadors d'audiència acumulada cada dissabte, segons les mateixes fonts. En aquesta temporada, més de 3,5 milions d'espectadors han connectat amb el 'FAQS' i en audiències digitals, el programa presentat per Cristina Puig ha tingut una mitjana mensual de 65.000 usuaris únics i 144.000 reproduccions en directe i a la carta, amb un total d'1,3 milions de reproduccions.

Com ja es va anunciar anteriorment, el magazín matinal de TV3 'Planta Baixa', presentat fins ara per Ricard Ustrell, passarà a emetre's a la tarda. Al seu torn, l'espai que actualment s'emet a la tarda, el 'Tot es mou', presentat per Helena Garcia Melero, es traslladarà a la franja matinal.

tracking