Diari Més

Una aplicació permet als usuaris demanar medicaments a domicili

Actualment només opera amb 100 farmàcies a Barcelona però preveu ampliar-se a més ciutats a partir de l'agost

L'equip que gestiona l'aplicació DocFarma.

Una aplicació permet als usuaris demanar medicaments a domicili

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ecosistema dedicat a crear i impulsar startups Nuclio ha llançat DocFarma, una app que permet als usuaris comunicar-se amb assistents domiciliaris per a demanar medicaments.

La companyia ha invertit 250.000 euros en el llançament del producte i obrirà una ronda d'un milió d'euros en els pròxims mesos.

DocFarma és un nou canal d'interacció entre pacients i farmàcies que beneficia a totes dues parts, ja que facilita el seguiment del tractament dels pacients.

Actualment, opera amb 100 farmàcies de Barcelona i preveu arribar a les principals ciutats espanyoles en el tercer quadrimestre, amb l'objectiu de convertir-se en la principal farmàcia assistencial creada per farmacèutics.

Quan l'usuari demana els fàrmacs que necessita mitjançant l'app, se li assigna un assistent que procedeix a recollir-los en la farmàcia més pròxima, que és triada pel client.

Segons l'empresa, l'app neix amb el propòsit de «democratitzar la sanitat facilitant l'accés a medicaments» i permet als usuaris resoldre dubtes amb la seva farmàcia més pròxima i establir recordatoris per a la presa de medicació.

Nuclio va ser fundat per l'emprenedor Carlos Blanco, que ja ha tingut èxits com Akamon, Glovo o Housfy, entre altres, i, en 2020, es va unir com a soci director Ernest Sánchez, emprenedor i inversor en Tres Unicornios.

tracking