Diari Més

Empresa

Lenovo se suma a Sony i tampoc participarà presencialment al Mobile World Congress

Se celebrarà del 28 de febrer al 3 de març a Barcelona

Dues banderoles del MWC 2020 penjant a la Gran Via de Barcelona.

Nokia i Sony cancel·len la seva participació al Mobile per la pandèmiaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fabricant xinès Lenovo s'ha sumat a la japonesa Sony i ha anunciat que, a causa de l'evolució de la pandèmia, tampoc participarà de manera presencial a la pròxima edició delMobileWorldCongress, que se celebrarà del 28 de febrer al 3 de març a Barcelona.

En un missatge al seu compte de Twitter, la companyia asiàtica ha assegurat que a causa de l'evolució de lacovidla seva presència en l'esdeveniment serà «completament virtual».

D'aquesta manera, suma una altra baixa a aquest esdeveniment a falta d'aproximadament un mes per a la seva celebració.

A mitjans de mes, Sony va comunicar a laGSMAque, per segon any consecutiu, renunciava a disposar d'un espai propi al saló tecnològic més important del món, encara que no tancava la porta a participar-hi mitjançant vies telemàtiques.

Per contra, Sony si que va participar de manera presencial, i amb estand propi, en l'edició d'aquest any del saló tecnològic CES, que es va celebrar a Las Vegas (EUA) entre el 5 i el 8 de gener.

Per part seva, fonts de laGSMA, l'associació que organitza elMobile, van assegurar llavors a Efe que no estava previst que Sony participés presencialment en aquesta edició, per la qual cosa l'anunci de la marca, verbalitzant aquesta baixa, va generar sorpresa a la entitat.

En aquesta línia, laGSMAva subratllar que seguia centrada en «organitzar un esdeveniment imprescindible per a tots els assistents», una fira que compta amb l'«aclaparador suport de la indústria» i de les institucions espanyoles, va dir.

LaGSMAté previst que l'esdeveniment se celebri del 28 de febrer al 3 de març a Barcelona amb una assistència presencial considerablement major a la de l'any passat, quan l'epidèmia va obligar a organitzar unMobilemolt més reduït de l'habitual, al qual no van assistir grans firmes del sector.

tracking