Diari Més

Política

Borràs demana a Aragonès que se sotmeti a la qüestió de confiança del 2023 encara que la CUP rebutgi els pressupostos

La presidenta del Parlament creu que caldrà un «replantejament de legislatura» si els acords no són vigents

Aragonès i Borràs en una imatge d'arxiu.

Borràs demana a Aragonès que se sotmeti a la qüestió de confiança del 2023 encara que la CUP rebutgi els pressupostosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha demanat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que se sotmeti a la qüestió de confiança del 2023 pactada amb la CUP tot i que els cupaires rebutgin els pressupostos. «És un compromís molt ferm que t'interpel·la, per tant espero que tothom tingui aquesta mateixa concepció del que vol dir fer política, que és complir allò que has acordat», ha apuntat en declaracions a Catalunya Informació, on ha subratllat que aquesta legislatura es va posar en marxa amb uns acords concrets. «Si aquests acords no són vigents, hi haurà un replantejament de legislatura, entenc», ha afegit.

D'altra banda, Borràs també ha recriminat a Aragonès que no s'esforcés prou per sumar la CUP a l'acord per tramitar els pressupostos. «Si es tira endavant una legislatura amb el 52%, els esforços havien de fer-se en aquest àmbit», ha apuntat la presidenta del Parlament, que ha subratllat que de la mateixa manera que Aragonès es va posar al capdavant de les negociacions per incorporar els comuns, «des de Junts se li demanava que fes els mateixos esforços per poder sumar la CUP».
tracking