Diari Més

Mobilitat

Renfe ofereix més de 300.000 places als serveis AVE i Llarga Distànci per al pont de desembre

Del total de places, unes 31.400 s'afegeixen a l'oferta habitual dels trens AVE i Llarga Distància, el que significa un reforç del 10%

Un tren de RENFE AVE a l'estació del Camp de Tarragona.

estació del Camp de Tarragona, tren. AVEEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu del proper pont de desembre, Renfe ha programat un dispositiu de reforç especial amb 313.000 places als trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància que connecten Catalunya amb el centre, sud i llevant peninsular.

Del total, 31.400 corresponen a places de reforç que s'afegeixen a l'oferta habitual de Renfe, el que significa un increment del 10%. La majoria dels reforços es concentren al corredor Ave Figueres-Barcelona-Madrid, on s'inclouen 26.300 places addicionals.

També s'han reforçat les connexions Ave entre Catalunya i Andalusia així com els trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani Llarga Distància que connecten amb Castelló, València, Alacant i Múrcia.

A més, els ciutadans disposaran de 400 mil places per moure's en els serveis Regionals de Rodalies de Catalunya. Aquests trens ampliaran la seva capacitat els dies de major demanda.

Per a més informació els clients poden consultar tots els horaris i serveis de Renfe a través del web renfe.comi a través del telèfon 912 320 320.

tracking