Diari Més

Política

La direcció estatal del PP afirma que recolza «sense ambigüitats» a Alejandro Fernández

El sotssecretari de Comunicació dels populars afirma que queda «embadalit» amb les intervencions del diputat tarragoni al Parlament

El president del PP, Pablo Casado, amb el candidat del PPC, Alejandro Fernández, i la número 2 de la llista, Lorena Roldán.

El PP impugnarà els indults als presos independentistesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sotssecretari de Comunicació del Partit Popular, Pablo Montesinos, ha assegurat que la direcció nacional del PP secunda «sense ambigüitats» al líder del PPC, Alejandro Fernández, que està treballant per a enfortir el partit a Catalunya després d'haver obtingut els pitjors resultats de la seva història.

«És indiscutible que vam tenir un mal resultat, però al que està el PP de Catalunya avui és a remuntar i a tornar a reconnectar amb els ciutadans. I això és en el que està treballant Alejandro Fernández», ha defensat en una entrevista simultània a Ràdio 4 i La 2.

Montesinos ha elogiat a Fernández per la seva oratòria -ha dit que es queda «embadalit» cada vegada que li sent intervenir al Parlament- i el seu lideratge polític.

«Té el suport de la direcció nacional del partit», ha insistit el sotssecretari de Comunicació del Partit Popular.

En ser preguntat per això, el dirigent popular ha refusat opinar sobre si el líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, compta amb el suport del partit per a repetir com a candidat.

»Bastant tenim ara amb els congressos que estem celebrant (en el partit)», ha sostingut.

Montesinos ha aplaudit que en el seu moment Bou fes un pas endavant des de la societat civil per a ser candidat pel PP i ha afirmat que «està fent una molt bona feina» des de l'oposició.

tracking