Diari Més

El Gremi de Restauració demana la col·laboració dels clients en la implantació del passaport covid

«És obvi que els restauradors no som policies», assenyala Pallarols

Primer dia de bars i restaurants oberts tarda vespre nit

bar, restaurant, terrassa, restauració, pandèmia, reobertura, horari, restriccions, Tarragona, coronavirus, covid-19, mascareta, reunions socials, clients, amics, trobadesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gremi de Restauració ha demanat la col·laboració als clients en la implantació del passaport covid després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) n'hagi avalat el seu ús per accedir a bars i restaurants, gimnasos i instal·lacions esportives i residències de gent gran. «És obvi que els restauradors no som policies», ha subratllat el director del Gremi Roger Pallarols, que també ha reivindicat els locals de restauració com un espai segur. «Des de l'inici de la pandèmia l'actitud dels clients ha estat exemplar i les mostres d'empatia amb els restauradors, molt nombroses i sinceres. Les seves ganes de recuperar el dia a dia amb la màxima normalitat possible ens han ajudat a tirar endavant», ha afegit.
En un comunicat, Pallarols també ha animat les empreses i famílies a mantenir els reserves fetes i ha avançat que les previsions per a la campanya de Nadal són bones i que el sector es mostra optimista, malgrat algunes anul·lacions.

D'altra banda, el Gremi de Restauració ha insistit en estendre l'exigència del passaport covid en altres sectors.

tracking