Diari Més

Economia

Catalunya registra l'increment més significatiu de compravenda d'habitatges de l'Estat en sis mesos

Un 18% de particulars catalans han participat del mercat i un 5% dels majors d'edat ha adquirit un pis

compravenda d'habitatges

compravenda d'habitatgesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catalunya és el territori amb un creixement més alt de la compravenda d'habitatges a l'Estat en els últims sis mesos. Un estudi de Fotocasa revela que el 18% dels particulars han participat del mercat de compra i venda de pisos en l'últim any, quatre punts per sobre dels registres del febrer. L'empresa puntualitza que el registre inclou també les operacions que no arriben a tancar-se, però sí que s'inicien. Aquestes dades impliquen que Catalunya ha tornat als nivells previs a la pandèmia pel que fa compravenda d'habitatge, ja que el febrer del 2020, se situava en el 15%. També creix el nombre de majors de 18 anys que compra un habitatge, que ha passat del 2% el febrer del 2020 al 5% l'agost del 2021.
De la mateixa manera que en la compravenda, Catalunya és el territori de l'Estat que experimenta un creixement més significatiu del mercat de lloguer, amb un 23% dels majors de 18 anys participant-hi, per sobre del 17% registrat al febrer i del 14% de l'agost del 2020.

En general, la 'Radiografia del mercat de l'habitatge en el segon semestre del 2021' apunta que el 36% dels catalans havien participat en el mercat de l'habitatge en els últims 12 mesos, nou punts més que al febrer del 2020.

tracking