Diari Més

Comunicació

El Super3 tindrà un nou projecte de ficció transmèdia que produirà Gestmusic Endemol

A banda de la ficció hi tindran un paper «fonamental» la música, els directes i el món comunicatiu digital

Grup dels actors que conformen la Família del grup Super3.

La Família del Super3 s'acomiada després de 15 anys en antena amb un programa especialCCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El canal Super3 tindrà un nou projecte de ficció transmèdia que elaborarà la productora Gestmusic Endemol. Aquest dijous s'ha fet pública la resolució de la crida que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va obrir al juny per seleccionar un servei de producció per al nou projecte de ficció del canal adreçat al públic infantil que substituís 'La família del Super3'. L'opció guanyadora és un projecte multimèdia i multiplataforma que té l'objectiu d'interactuar amb el públic els 365 dies de l'any i de generar contingut no estrictament vinculat a la ficció, on la música, els directes i tot el món comunicatiu digital tindran un paper «fonamental».
La crida de la CCMA va tenir la resposta de 14 empreses, 9 de les quals van passar a la segona fase del procés de selecció. Avui s'ha fet pública l'opció guanyadora, la de Gestmusic Endemos, la nova ficció de la qual conviurà amb altres conceptes «igualment importants», com la connexió amb la realitat que viuen els telespectadors en el seu dia a dia, l'agilitat de reacció o la necessitat de tenir uns prescriptors de canal que afavoreixin la interacció i la participació activa dels nens que miren el Super3.

Tal com es plantejava a les bases de la convocatòria, els protagonistes de la nova ficció del Super3 seran uns joves amics i les seves històries aniran destinades a un públic de 6 a 11 anys. La posada en marxa d'aquest nou format, al llarg de l'any que ve, anirà unida a un projecte de renovació global del canal.

tracking