Diari Més

Cultura

Una pacient de càncer de mama presenta un curtmetratge eròtic sobre l'impacte del tractament en la sexualitat femenina

'Wash me' es basa en l'experiència personal de la seva directora durant el procés de recuperació de la malaltia

La directora de 'Wash Me' i pacient de càncer de mama, l'oncosexòloga, i la cap de secció del servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital del Mar.

Una pacient de càncer de mama presenta un curtmetratge eròtic sobre l'impacte del tractament en la sexualitat femeninaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Hospital de la Mar, la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i Erika Lust Films han presentat aquest dilluns 'Wash Me', un curtmetratge eròtic dirigit per una pacient de càncer de mama que parla de l'impacte del tractament en la sexualitat femenina. L'obra està firmada per Rebecca Steward i mostra la seva experiència personal durant el procés de recuperació de la malaltia, amb l'objectiu de parlar «sense tabús» d'aquest aspecte i «no amagar» els efectes que provoca en les dones que l'han patit. La pel·lícula s'ha projectat a la Filmoteca de Catalunya, on s'ha presentat també una campanya solidària per recaptar fons i finançar la investigació en el camp de la immunoteràpia a l'Institut Hospital de la Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM).
tracking