Diari Més

Mobilitat

Rodalies apel·la a la «responsabilitat» dels maquinistes i reclama que es compleixin els serveis mínims

Mayte Castillo lamenta les afectacions i diu que s'ha seguit el procediment establert per notificar als conductors

Pla tancat de diversos passatgers de Renfe esperant el seu tren a una de les andanes de l'estació de Sants.

Rodalies apel·la a la «responsabilitat» dels maquinistes i reclama que es compleixin els serveis mínimsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La directora de Rodalies a Catalunya, Mayte Castillo, ha reclamat aquest divendres «responsabilitat» als maquinistes, que segons Renfe tornen a incomplir els serveis mínims en el segon dia de vaga. En un missatge enviat als mitjans, Castillo lamenta «la greu afectació en la mobilitat de la ciutadania», i defensa que s'ha seguit el «procediment formal establert»per notificar les cartes de serveis mínims. «Tenim el certificat d'enviament», ha avisat. La directora de Rodalies ha dit que «la prioritat»és la mobilitat dels usuaris però que hi ha «dificultats»per planificar el servei per la imprevisibilitat sobre quins conductors aniran finalment a treballar.
«Demanem disculpes a tots els ciutadans per les molèsties ocasionades per la vaga de Semaf, que avui continua en les mateixes circumstàncies malgrat que s'han enviat totes les cartes de serveis mínims a través del correu electrònic certificat», ha afirmat Castillo.

«Apel·lem a la responsabilitat del col·lectiu de maquinistes perquè compleixin els serveis mínims assignats, per eliminar o disminuir l'afectació provocada a la mobilitat de tots els ciutadans», ha afegit.

Aquest divendres, fins a les 7.30 h s'ha pogut prestar només el 47% del servei previst pels serveis mínims.

tracking