Diari Més

Laboral

Els treballadors del 112 denuncien que no han rebut resposta del Govern després de dues setmanes de vaga

S'han personat aquest dilluns al matí a Catalunya Ràdio on el conseller d'Interior ha acudit a una entrevista

Treballadors del 112 de Zona Franca davant les oficines de Catalunya Ràdio.

Els treballadors del 112 denuncien que no han rebut resposta del Govern després de dues setmanes de vagaComitè 112

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una representació dels treballadors del 112 ha denunciat aquest matí davant les oficines de Catalunya Ràdio, on ha acudit el conseller d'Interior Joan Ignasi Elena per fer una entrevista, que no han rebut resposta del Govern després de dues setmanes de vaga.

Elena acudia a una entrevista, en què se li ha preguntat sobre la situació que està vivint el Servei d'Emergències de Catalunya. Finalment, ha estat estat interpel·lat al respecte, i ha declarat que «hi ha un debat de fons sobre si s'ha d'externalitzar o s'ha d'internalitzar. El Govern es va comprometre a què el 012 i els telèfons d'emergències s'analitzessin, i es veiés si era raonable o no, si era possible internalitzar el servei». «En aquest acord no hi havia el 112, però és evident que se sent interpel·lat; si els altres serveis telefònics s'internalitzessin, aquest segurament també s'hi veuria implicat», indicava Elena.

A la sortida de l'estudi, els treballadors del 112 han pogut parlar amb el Conseller i han denunciat que l'empresa, Ferrovial, «està posant dificultats» i s'estan «detectant irregularitats»-han indicat-.

El mateix Comitè de Vaga indica que «dos mesos després de prometre una trobada, quatre des que va esclatar el conflicte amb el canvi de contractista, i molts anys després d'estar interpel·lant als diversos grups polítics, seguim esperant».

tracking