Diari Més

Oci Nocturn

Aragonès descarta reobrir l'oci nocturn les pròximes setmanes

Ha dit que cal evitar una «desescalada ràpida» que propiciï la sisena onada de covid-19 a Catalunya

El carrer Carles Buïgas, amb la discoteca Tropical de Salou al fons, la revetlla de Sant Joan.

L'oci nocturn revifa a Salou amb mesures de seguretat durant la revetlla de Sant JoanACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, PereAragonès, ha descartat aquest dilluns reobrir l'oci nocturn les pròximes setmanes, fins que s'estabilitzi la situació hospitalària, per evitar una «desescalada ràpida» que propiciï la sisena onada de covid-19 a Catalunya.

«Ens ha passat cinc vegades, volem que ens passi una sisena, amb una desescalada ràpida? Hem d'intentar, com a mínim, no cometre els mateixos errors», ha dit en una entrevista a TV3.

Després de l'aixecament del toc de queda, els botellots nocturns a Catalunya s'han multiplicat, sobretot en cap de setmana, i les patronals de l'oci nocturn han redoblat les seves exigències per a reobrir discoteques i locals musicals més enllà de les 00.30 hores.

Malgrat comprendre l'«angoixa» que pateixen els treballadors i empresaris del sector,Aragonèsha rebutjat aquesta opció perquè «és molt clar el que ha passat en les anteriors onades».

Abans de reobrir els locals d'oci nocturn, ha subratllat, cal «estabilitzar bé» la situació epidemiològica i «descongestionar l'àmbit assistencial i sanitari».

El president català ha refusat opinar sobre quan podria arribar la reobertura de bars musicals i discoteques, encara que si que ha apuntat que primer cal «superar l'inici del curs escolar».

tracking