Diari Més

Successos

Uns banyistes troben un fardell de 50 quilos amb haixix en una platja de Sitges

Mossos, Policia Marítima i salvament Marítim han inspeccionat la zona per comprovar si hi havia més restes de droga

Imatge d'arxiu de Sitges.

La Policia de Sitges atura una festa privada en un xalet amb més 300 persones la nit de la revetlla de Sant JoanPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns banyistes han trobat aquest matí surant en les aigües de la platja de la Barra de Sitges (Barcelona) un fardell amb haixix, d'uns 50 quilos de pes, que ja ha estat intervingut pels Mossos d'Esquadra.

Segons han informat fonts policials, el paquet, embolicat en la tela de arpillera que solen usar els narcotraficants per a introduir fardells amb droga per via marítima, ha estat trobat a les 11,00 d'aquest matí al costat de les roques de l'espigó de la concorreguda platja de la Barra.

Els banyistes han avisat als Mossos, els qui després de comprovar que el fardell contenia haixix s'han emportat el paquet -que, mullat, pesava uns 50 quilos- fins a la comissaria de Sitges, on ha quedat custodiat.

Els agents, al costat d'efectius de la Policia Marítima i de Salvament Marítim, han estat inspeccionant la zona per a comprovar si hi havia altres fardells a la platja i localitzar a qualsevol persona o embarcació que pogués estar relacionada amb la droga.

Els Mossos, que no han trobat altres fardells a la platja, han obert una recerca per a tractar d'esbrinar l'origen del paquet i si aquest pot estar vinculat a algun grup de narcos dedicat a introduir droga per via marítima, desembarcant-la en el litoral català.

tracking