Diari Més

Successos

Aragonès fa una crida a la ciutadania a extremar les precaucions perquè «qualsevol guspira pot provocar un gran incendi»

El president recorda que la humitat baixa, la forta calor i el vent ocasionalment fort fan un perillós còctel

El president del Govern, Pere Aragonès, durant el consell nacional extraordinari d'ERC.

Aragonès: «El full de ruta per acabar amb la repressió és que Espanya compleixi amb el Consell d'Europa»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, fa una crida a la ciutadania a extremar precaucions perquè aquests dies «qualsevol petita guspira pot generar un gran incendi». Durant la seva intervenció durant la inauguració de la nova estació de la línia 5 de metro, la d'Ernest Lluch, Aragonès ha recordat que la humitat baixa, la forta calor i el vent ocasionalment fort fan un perillós còctel com s'ha pogut veure en els incendis de Ventalló i de Santa Coloma de Queralt. El president, que ha marxat després de la seva intervenció cap a l'incendi que l'Anoia i la Conca de Barberà, ha llançat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania tot assegurant que «els serveis d'emergència estan a punt per respondre a totes les eventualitats».
Aragonès també ha aprofitat la seva intervenció per agrair, des de la nova estació de metro que està a cavall entre l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona, la col·laboració de les autoritats locals dels municipis afectats pels incendis de les darreres hores.
tracking