Diari Més

Salut treballa per «justificar» mesures «més estrictes» com el toc de queda

El Departament diu que des d'un punt de vista sanitari calen mesures més «dràstiques» que les actuals

La plaça de la Font de Tarragona, buida poc després de les deu de la nit, moment en que ha entrat en vigor el toc de queda.

plaça de la Font, Tarragona, toc de queda, restriccions, pandèmia, covid-19, coronavirusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut està treballant per "justificar" tècnicament i des del punt de vista sanitari mesures «més estrictes», com el toc de queda. Així ho ha explicat la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, en ser preguntada sobre si el Govern optarà finalment per aquesta opció. Ha afegit que s'està donant el suport necessari per «avançar»en aquest tema. No ha concretat però les característiques que podria tenir aquest toc de queda, tot i que ha afirmat que la incidència per territoris és un criteri «molt determinant»a nivell tècnic. De la seva banda, la directora del CatSalut, Gemma Craywinckel, ha insistit que des d'una visió estricament sanitària, sí que demanen mesures «més contundents»que les actuals.
En aquest sentit, totes dues han recordat que el sistema sanitari està reclamant mesures com aquest toc de queda davant l'empitjorament brusc de la situació epidemiològica.

tracking