Diari Més

Argimon: «No soc partidari que festivals molt multitudinaris es tornin a produir en les properes setmanes»

El conseller diu que tot i la bona organització del Cruïlla, hi ha hagut imatges que no els han agradat gens

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, en una roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya.

Argimon: «La incògnita de la variant britànica ens obligarà a allargar les restriccions»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha assegurat que no és partidari que «festivals molt multitudinaris es tornin a produir en les properes setmanes». Ha fet aquestes declaracions un dia després de la darrera jornada del Cruïlla, que va reunir més de 50.000 persones en tres dies. El conseller ha dit que tot i la bona organització del Cruïlla, hi ha hagut imatges que no els han agradat gens. «Quan el Procicat autoritza els festivals és partint de dos estudis: el de l'Apolo i el de Sant Jordi, però una cosa és un assaig clínic i una quan ho portes a la vida real». En aquest sentit, ha dit que a les quatre o les cinc del matí es més complicat mantenir la mascareta al 100% i en una situació amb la proliferació de la variant Delta.

Argimon, amb el president, Pere Aragonès, s'han reunit aquest diumenge amb treballadors de l'Hospital Universitari de Bellvitge.

tracking