Diari Més

Successos

Detenen un clan familiar especialitzat en robatoris en àrees de servei de l'AP-7

El pare i els dos fills sostreien la mercaderia i la mare la venia des del seu domicili de Premià de Mar

Una de les càmeres de seguretat on s'observa el moment del robatori.

Detenen un clan familiar especialitzat en robatoris en àrees de servei de l'AP-7Mossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones d'un clan familiar especialitzat en cometre robatoris en àrees de servei de l'AP-7. Els arrestats tenen entre 18 i 53 anys i són veïns de Premià de Mar. La investigació es va iniciar el 29 de maig, arran d'un robatori amb intimidació que es va produir a la zona d'estacionament de l'àrea de servei Selva Sud de l'AP-7, al terme municipal de Santa Coloma de Farners. Dos camioners, que es trobaven a l'interior del vehicle, van detectar que unes persones havien tallat la lona del camió i havien forçat la porta del remolc per sostreure la mercaderia. Els lladres, en veure's descoberts, van intimidar els dos camioners amb una pistola i van aconseguir sostreure diverses caixes de roba i sabates.
Durant la investigació, els agents van aconseguir relacionar l'autoria dels fets amb un clan familiar especialitzat en robatoris tipus teloners. En concret, el pare i els dos fills s'encarregaven de cometre els robatoris mentre la mare venia la mercaderia sostreta en el seu propi domicili.

Dijous passat es va fer una entrada i perquisició en el domicili dels sospitosos, amb suport del Grup Especial d'Intervenció, on es va recuperar part del material sostret i l'arma de foc utilitzada en el robatori.

Durant l'escorcoll també es va intervenir nombrós material de dubtosa procedència com roba, sabatilles esportives, càpsules de cafè, productes alimentaris de qualitat i aparells d'electrònica, entre altres.

La investigació continua oberta per esbrinar la procedència del material recuperat i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en altres robatoris.

Els detinguts, tres dels quals tenien antecedents, van passar divendres a disposició del jutjat d'instrucció 2 de Santa Coloma de Farners. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking